6 mar 2017

Published 14:20 by with 0 comment

Blu Line Travel / Bileta vetëm vajtje ,data të caktuara muaji Mars dhe Prill

Blu Line Travel /Bileta vetëm vajtje ,data të caktuara muaji Mars dhe Prill
Bëni tuajin një kujtim, nëpër Europë!


Me nisje nga Shkupi

€36 ▶️Shkup▪️Berlin️
€36 ▶️Shkup▪️Frankfurt
€36 ▶️Shkup▪️Hanover
€36 ▶️Shkup▪️Budapest
€39 ▶️Shkup▪️Nurenberg
€41 ▶️Shkup▪️Dortmund
€42 ▶️Shkup▪️Basel
€42 ▶️Shkup▪️Hamburg
€42 ▶️Shkup▪️Oslo
€42 ▶️Shkup▪️Stokholm
€47 ▶️Shkup▪️Copenhagen
€52 ▶️Shkup▪️Bruksel
€52 ▶️Shkup▪️Keln
---------------------------------
Me nisje nga Prishtina
Prishtinë - Paris 45€
Prishtinë - Basel 61€
Prishtinë - Berlin 51€
Prishtinë - Geneve 50€
Të Përfshira në Cmim :
1- Bileta vetëm vajtje ,data të caktuara muaji Mars dhe Prill
2- Cantë dore 6 kg
3- Të Gjitha taxat aeroportuale
4- Oferta momentale
*Vende të limituara!Blu Line Travel \ #PaketaTuristike +355682934861

      edit

0 commenti:

Posta un commento