9 mar 2017

Published 15:08 by with 0 comment

A e dini se pasagjerët janë ata që kanë marrë gjysmën e të gjitha gjobave të lëshuara nga ICAO

A e dini se pasagjerët janë ata që kanë marrë gjysmën e të gjitha gjobave të lëshuara nga ICAO (Autoriteti Ndërkombëtar i Aviacionit Civil) gjatë viteve 2015 - 2016?

66 prej 132 njoftimeve me shkelje të lëshuara nga ICAO kanë të bëjnë me shkelje të pasagjerëve të tilla si pirja e duhanit në një tualet të avionit, edhe që janë në kundërshtim me udhëzimet e dhëna nga ekuipazhi i avionit ose operatorët, ose sjellje në një mënyrë fyese ose të çrregullt nga pasagjeri.

Sigurohuni që të veproni në mënyrë të përgjegjshme kur fluturoni këtë sezon pushimi dhe të ndiqni rregullat dhe udhëzimet e dhëna nga ekuipazhi i fluturimit.
      edit

0 commenti:

Posta un commento