6 feb 2017

Published 09:25 by with 0 comment

Selanik vetem 135 eur/person

Selanik Vetem135 eur/person  per 3 dite
Nisja në datë 10 marsTë përfshira:
Transporti me autobus komod
Akomodimi në hotel me 4 yje me mëngjes dhe darkë për 2 netë
Siguracion shëndeti në udhëtim
Globus Travel 
Kontakt:+355672089333
      edit

0 commenti:

Posta un commento