21 feb 2017

Published 14:06 by with 0 comment

Pushime ne Zakynthos 17 - 25 Qershor 8 Dite 249 Euro/p

Pushime ne Zakynthos 17 - 25 Qershor 8 Dite 249 Euro/p


Në cmim përfshihet:
Akomodimi në hotel 4*
Shërbimi Half Board – me mengjes dhe darke


Matias Travel & Tours
Kontakt: +355683333887
      edit

0 commenti:

Posta un commento