27 feb 2017

Published 11:21 by with 0 comment

Pranvere ne Zyrih & Berne dhe Bazel, 4 dite 399Euro/pp

Pranvere ne Zyrih & Berne dhe Bazel , 4 dite 399Euro/pp

Data  e nisjes 2 Mars - 5 MarsNë pagesë përfshihen:
Udhëtimi vajtje-ardhje me avion Prishinë - Bazel - Prishinë.
Transferim Vajtje Ardhje me autobus Tiranë - Aeroporti i Prishtines. 
Transfertat dhe shëtitjet me autobus në Zvicër.
Akomodim në hotel për 3 netë qëndrimi.
Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 56 x 45 x 25cm. (Kujdes - Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.

                             Kontakt: Blu Line Travel \ PaketaTuristike \ +355662907300

      edit

0 commenti:

Posta un commento