16 feb 2017

Published 15:11 by with 0 comment

Pranvere ne Vjene dhe Budapest, 5 dite 199 Euro/pp

Pranvere ne Vjene dhe Budapest, 5 dite 199 Euro/pp


Me kete cmim përfshihen:

1. Udhëtimi vajtje-ardhje me autobuz
2. Shëtitjet me autobus.
3. Akomodim në hotel.
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.

PLAZHE.COM
Kontakt: +355 04 223 3997
      edit

0 commenti:

Posta un commento