15 feb 2017

Published 14:52 by with 0 comment

Pranvere ne Sarajeve 89€/pp data e udhetimit : 10-12 Mars

Pranvere ne Sarajeve 89€/pp data e udhetimit : 10-12 Mars
Vizitohet :Sarajeve , Mostar , Medjugore 


Ne cmim perfshihet : 
✔ Udhetim me autobus komod AC Tirane-Sarajeve-Tirane.
✔Akomodimi ne Hotel Hollywood 4* per 2 nete qendrimi.
✔Mengjeset dhe darkat.
✔ Shoqerues shqiptar gjate gjithe udhetimit.
✔Shfrytezimi i pishinave dhe xhakuzit ne ambjentet e brendshme te hotelit.Zenith Travel
Kontakt:+355696810063
      edit

0 commenti:

Posta un commento