10 feb 2017

Published 12:21 by with 0 comment

New York, Orlando, Miami, Bahamas, Florida Keys, te gjitha keto vetem per 3999 Euro /pp

New York, Orlando, Miami, Bahamas, Florida Keys, te gjitha keto vetem per 3999 Euro /pp  Vizitohet: New York, Statujën e Lirisë, Muzeun e Emigracionit në Ellis Island,  Times Square, Broadway, Avenue 5, katedralja St Patrick, Rockefeller Center, Grand Central Station, Ura e Brooklyn, Financial District, Empire State Building, Central Park, Wall Street, Memorial Ground Zero, Little Itali, Lagja e Kinezëve.


Vizitohet: Orlando, Universal Studios në Orlando, Kennedy Space Center, anijen hapesinore Atlantis.

Vizitohet: MiamiSouth Beach, Downtown Miami, Coral Gables, Pak Havanë, Distrikti Art Deco, Rruga historike spanjolle, Kulla e Lirise, Parkut Kombëtar Everglades

Vizitohet: Imbarkimi dhe akomodimi ne Kroçeren Royal Caribbean Ishullin Coco Cay, Nassau, kryeqytetii Bahamas.

Ne cmim perfshihen:

Udhetimi me avion dhe autobus komod
Shetitjet sipas programit
Fjetja dhe mengjesi ne hotel
Guida ne shqip dhe asistenca gjate te gjithe udhetimit


Vitrina Franceze
Kontakt: +35569 20 66 310


      edit

0 commenti:

Posta un commento