14 feb 2017

Published 10:42 by with 0 comment

Budva vetem 85 euro/pp 2 nete qendrim

Budva vetem 85 euro/pp 2 nete qendrim
Oferta është e vlefshme nga datat 03.03.2017 deri 09.03.2017  Paketa përfshin:
2 netë në dhomë standart + mëngjes dhe darkë në Bruno Lounge bar + Parking i garantuar, sauna, pishina, qëndra e fitnesit, jacuzzi, banjo turke + check out i vonë.

Akomodim ne AVALA RESORT

Globus Travel
Na kontaktoni në: +355 672081333      edit

0 commenti:

Posta un commento