11 gen 2017

Published 11:07 by

Udhëtim në Grup për 3 ditë më 10 Shkurt në BANSKO \ 156 eur/pp 🏂

156 eur/pp  Udhëtim në Grup për 3 ditë më 10 Shkurt në  BANSKO
+ Transporti me mjet komod
+ Akomodimi 2 netë në Saint George Palace 4*
+ Mëngjesi dhe darka+ Përdorim i pishinës së mbyllur, sauna, jacuzzi, banjo me avull, fitnes
+ WIFI
+ Transport tek pista e skive sipas orareve të përcaktuara
+ Ndalesa rrugës

 Globus Travel
+355672082333 
      edit