24 gen 2017

Published 15:04 by with 0 comment

Ski ne Dardhe - Korce 27-28-29 Janar 2017

❄️Ski ne Dardhe - Korce 27-28-29 Janar 2017


Programi:
Dita e pare:
❄️ Nisja nga Tirana ne oren 17:00 nga Liceu Artistik "Jordan Misja"
❄️Ndalese per kafe gjate rruges
❄️ Mberritja ne Dardhe dhe akomodimi ne hotel
❄️Darka ne Hotel
Dita e dyte
❄️ Mengjesi ne hotel
❄️ Ski tek pista e Skive ne Dardhe
❄️ Dreka (Nuk mund te leme pa shijuar lakrorin dhe mishin
ne sac)
❄️ Kohe per pushim
❄️Darka ne hotel
Dita e trete:
❄️ Mengjesi ne hotel
❄️ Vizite tek Mesonjetorja e pare shqipe dhe Katedralja e Korces
❄️Nisja per ne Pogradec
❄️ Ndalese tek "Teto Ollga" ne Tushemisht
❄️ Kthimi ne Tirane
Cmimi per kete aktivitet eshte 79 euro/person
Te perfshira ne Cmim jane:
1. Transporti vajtje – ardhje
2. Fjetja per 2 nete ne hotel
3. 2 darka
4. 1 dreke
5.2 mengjese
6. Guida dhe organizimiDiscover Albania 0696583870
      edit

0 commenti:

Posta un commento