16 gen 2017

Published 21:59 by

"Shën Valentini në Vienë dhe Budapest për 140 Euro!"

Në paketë përfshihen:
- Udhëtimi me autobus komod
- Akomodimi në hotel
- Mëngjesi
- Guida 3-Ditore

Nuk përfshihen në paketë:
- Biletat e hyrjes në muze dhe në cdo sit tjetër që vizitohet
- Sigurimi i jetës dhe shëndetit (I këshillueshem)
- Cdo gjë tjetër që nuk është e përmendur në paketë

Programi:

Nisja: 12: Shkurt


Dita 1 - 13. Shkurt
"The Kiss of Imperial Vienna" Tour
Vizitohen: Pallati Belvedere ku ndodhet piktura e Gustav Klimt "Puthja" dhe trashëgimia e perandorisë së Habsburgëve (Pallati dhe kopshtet Schönbrunn, rezidenca mbretërore Hofburg, Opera dhe Teatri Kombëtar, Bashkia dhe godina qëndrore e Universitetit të Vienës)


 Dita 2 - 14. Shkurt
"Before Sunrise" Tour
Turi që përshkojnë personazhet Jesse dhe Céline gjatë një dite romantike në Vjenë në filmin ikonë "Before Sunrise"
Darka në një ambient romantik (opsionale)

 Dita 3 - 15. Shkurt
Tour de Budapest
Nisja që në mëngjes për në Budapest.
Vizitohen: Sheshi i Heronjëve, Opera, Akademia a Muzikës, Bazilika e Shën Stefanit, Ura me zinxhirë që lidh Budën dhe Pestin, Godina e Parlamentit dhe e Pallatit Mbretëror, Monumenti "Këpucët mbi Danub" dhe Citadella në Kodrën Gellert.

Kthimi: 16 Shkurt

Për pernotime na kontaktoni në:
Mob: 069 53 63 427 \  Albus Reisen
      edit