12 gen 2017

Published 23:03 by

Seria A, Inter - Milan \ 15/04/2017 \ 449€ personi

Udhetim me Avion, Fluturo nga Tirana për Milano me 14 prill 2019 - kthimi 16 Prill 2017


Ne cmim perfshihen:

  • Bilete avioni vajtje ardhje
  • Akomodimi ne hotel me 4*
  • Bileta e ndeshjes ( Kategoria 2 )

Ne cmim nuk pershihen:

  • Gjithshka qe nuk eshte shkruar ne rubriken "Ne cmim perfshihen"

per me shume info shkruaj nje email ne udhetime.eu@gmail.com
duke vendos numrin e telefonit dhe nje operator ju kontakton sa me shpejt
      edit