9 gen 2017

Published 16:10 by

Ju ka humb bagazhi ose eshte demtuar? KENI TE DREJTE ZHDEMTIMI

Në rast të dorëzimit të munguar /dëmtimit të bagazhit të regjistruar kur mbërrin në destinacion duhet: të përpilohet një raport mbi humbjen ose dëmtimin e bagazhit me qellim konstatimin e ngjarjes, përpara largimit nga zona e dorëzimit të bagazheve, pranë Zyrës LOST & FOUND të Aeroportit të mbërritjes.

Ruani gjithmone letren e imbarkimit dhe te gjitha faturat\kuponet etj

PER ME SHUME INFO NA SHKRUANI nje email ne adresen udhetime.eu@gmail.com

      edit