27 dic 2016

Published 10:41 by

Viti i ri në Stamboll! Vendet e fundit! 349 eur/person

Viti i ri në Stamboll! Vendet e fundit!
Grupi i konfirmuar niset në datën 31 Dhjetor dhe do të qendrojë aty 4 ditë. Rezervoni me cmimin special 349 eur/person.Të përfshira:
Udhëtimi me avion vajtje - ardhje
Akomodim ne hotel 4 yje superior në zonën historike
Mengjesi
🍽Darka gala e Vitit te Ri me pijet përfshirë
💁‍Guidë profesionale
Siguracion shëndeti në udhëtim
 

Globus Travel
Rezervoni në: +355672089333
      edit