30 dic 2016

Published 11:56 by

🏂 Ski ne Dardhe \ nisja 6 janar ❄️ 3 dite 69€ \ #VizitoVendinTend

Ski ne Dardhe 6 janar 3 dite 69€
Shijo zakonet dhe traditen

Kur i ftohti te kete mbuluar Dardhen,oxhaku eshte miku me i mire►Çmimi i udhĂ«timit 69 euro pĂ«r person ku pĂ«rfshihen:

I) Transportin *TiranĂ« – DardhĂ« – Voskopoje- TiranĂ«.
II) Guidën gjatë gjithë udhëtimit
III) Fjetjen ne Hotel Mihallari per 2 nete.
IV) 2 Mengjese + 2 Darka


Sole Travel & Tours \ 0696056944
      edit