6 dic 2016

Published 21:41 by

New Year 2017 ! #Milano 🎅 299 euro /personi

New Year ! Milano
Nisja : 30 dhjetor-2 janar
299 euro /personi

Ne mcim perfshihen :
Bileta vajtje ardhje .
Akomodimi ne hotel 3*
Mengjesi per te gjitha ditet e qendrimit .
Opsionale:
– Transferta aeroport hotel vajtje – ardhje (cmimi ne baze te hotelit qe ju zgjidhni)
– Vizite ne te gjitha atraksionet kryesore te qytetit 35€/person
– Tur ne Liqenin e Komos dhe xhiro me varke, 100€/person
– Bileta e hyrjes dhe transferta per ne San Siro dhe Muzeun e stadiumit, 70€/person
– Bileta e hyrjen ne Muzeun e Duomo dhe hyrja ne taracen e katedrales 25€/person
– Bileta e hyrjen ne Muzeun per te vizituar vepren “Darka e Fundit” 25€/person

Rezervoni : Kalemi Travel 0698885656
      edit