1 dic 2016

Published 12:03 by

Krishtlindjet në Beograd \ 3 Ditë €89,

Krishtlindjet në Beograd, 3 Ditë €89,

Nisje më 24 Dhjetor.

Vizitohet Beograd.Fjetje dhe Mëngjese për 2 netë qëndrimi në Hotel.

Transfertat dhe Shëtitjet sipas Programit me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë Udhëtimit.

Per me shume informacion

AV Travel & Cruise
Cel 0694530959
      edit