13 dic 2016

Published 20:03 by

Krishtlindjet në Barcelonë, 7 Dite €359

Krishtlindjet në Barcelonë, 7 Dite €359,
Nisje më 23 Dhjetor.
Vizitohen: Barcelonë, Montserrat, Nisë, MonteCarlo, Marsejë, Milano.
Fjetje 3 netë në Barcelonë, 1 natë në Rijeka, 1 natë në Nisë dhe 1 natë në Milano.


Udhëtimi me autobus Tiranë - Rijeka - Nisë - Barcelonë - Milano - Tiranë.
* * * * *

Per me shume informacion na shkruani ne: 
udhetime.eu@gmail.com
      edit