28 dic 2016

Published 16:42 by

Fundjave dhe Shopping me Lire se Kudo \ Selanik 3 dite duke filluar me €75

Fundjave dhe Shopping me Lire se Kudo
Selanik 3 dite fillon nga €75
Data e Udhetimit : 20-22 Janar
Hotel Metropolitan ne qender te qytetit!

➤Ne cmim perfshihet :
• Akomodimi 2 nete ne qender te qytetit.
• Mengjeset + Darkat
• Transporti vajtje - ardhje plus vizitat .
• Guide Shqiptare gjate gjithe udhetimit .
Ana Travel & Tours
Kontakto: 069 72 55 822
      edit