18 dic 2016

Published 21:30 by

... dhe pas festave na presin të tjera oferta, pas 15 Janarit

... dhe pas festave na presin të tjera oferta, pas 15 Janarit


Bileta vetëm vajtje.
Shkup 👑 Barcelonë €40
Shkup 👑 Basel €40
Shkup 👑 Copenhagen €40
Shkup 👑 Dortmund €40
Shkup 👑 Frankfurt-Hahn €40
Shkup 👑 Goteborg €40
Shkup 👑 Oslo €40
Shkup 👑 Paris €40
Shkup 👑 Stockholm-Skavsta €40
Shkup 👑 Malmo €40
Shkup 👑 Berlin €35
Shkup 👑 Bratislava/Vienna €35
Shkup 👑 Bruksel €35
Shkup 👑 Hamburg €35
Shkup 👑 Hannover €35
Shkup 👑 Memmingen/Munich €35
Shkup 👑 Venecia-Treviso €35
Shkup 👑 Bergamo €30
Shkup 👑 Nuremberg €30
Shkup 👑 Friedrichshafen €30
Shkup 👑 Koln/Bonn €45
Shkup 👑 Eindhoven €50
Shkup 👑 London-Luton €64
Të Përfshira:
- Të gjitha taksat
- 5kg Cante dore


INFO \ BLU LINE TRAVEL
Cel: +355 68 29 34 861
      edit