3 nov 2016

Published 11:14 by

Vjenë dhe Budapest, 5 Ditë €199 \ Nisja me dt 9 Nentor 2016

Vjenë dhe Budapest, 5 Ditë €199
Nisja me dt 9 Nentor 2016Te perfshira :


*-Udhëtimi vajtje-ardhje me autobuz
*-Shëtitjet me autobus.
*-Akomodim në hotel.
*-Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
*-Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.


Në pagesë nuk janë përfshirë:
*-Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
*-Hyrjet në monumente dhe muzeume.


Ju lutem na kontaktoni në:
balkan tours 

042250656
      edit