2 gen 2017

Published 16:42 by

Tirana Bologna & Tirana Genova më lirë se kudo ✈

Më lirë se kudo dhe vetem pranë Blu Line Travel


Bologna Tirana 24/12 ora 09:20 SHITUR
Tirana Bologna 07/01 ora 07:00 129€

Pesha 20kg +10kg në dorë \ vende të limituara
Totale Vajtje-Ardhje 239€
* * * * *
Genova Tirana 23/12 ora 14:15 SHITUR
Tirana Genova 06/01 ora 11:45 139€

Pesha 20kg +10kg në dorë vende të limituaraData nuk ndërrohet as kundrejt pageses \ ndrrimi i emrit lejohet kundrejt pageses


Blu Line Travel \ Instituti Bujqësor - Tiranë

AL☎  +355 44 52 10 90   WhatsApp +355 68 29 34 861 
IT☎  +39 02 56 56 61 50 WhatsApp +393402907300
      edit