5 nov 2016

Published 16:38 by

Dubrovnik \ Nisja 26 Nëntor - 2 netë/3 ditë - 99 eur/person

D U B R O V N I K - Grup i konfirmuar
Nisja 26 Nëntor - 2 netë/3 ditë - 99 eur/personNë paketë përfshihen:

 Udhëtimi me autobus komod
 Akomodimi në hotel me 4*
 Mëngjes dhe darkë
 Shëtitjet sipas programit
 Guidë profesionale
 Asistencë dhe shoqërues
 Siguracioni shëndetit në udhëtim

Për rezervime na kontaktoni në:
Globus Travel 

Cel: 0672089333
      edit