7 nov 2016

Published 23:19 by

Budva \ Festat e Nëntorit \ 109 Eur/person/ 2 netë

Avala Resort & Villas 4* për Festat e Nëntorit
VETEM 109 Eur/person/ 2 netëPaketa përfshin:

-Dy netë në dhomë standart
-Pije mireseardhje
-Mëngjes dhe darkë
-Shishe verë në dhomë
-Përdorimi i pishinës së brëndshme, Sauna, Fitness, Jacuzzi dhe Hammam
-Internet Wi-Fi dhe parking
-Check in i heret/check-out i vonë në rast disponibiliteti
-Transport individualNa kontaktoni në:
Cel: 0672089333

Globus Travel
      edit