7 ott 2016

Published 13:09 by

Vjeshtë në Vjenë dhe Budapest, 5 Ditë €199 \ Nisja me dt 19 Tetor 2016

Për Vjenë dhe Budapest po na organizon Balkan Tours. 5 dië, pak lek, destinazion përfekt. Nuk ka luftë dhe jetojnë në paqe :)Vjeshtë në Vjenë dhe Budapest, 5 Ditë €199
Nisja me dt 19 Tetor 2016

Te perfshira :

*-Udhëtimi vajtje-ardhje me autobuz
*-Shëtitjet me autobus.
*-Akomodim në hotel.
*-Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
*-Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

Në pagesë nuk janë përfshirë:

*-Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
*-Hyrjet në monumente dhe muzeume.


Ju lutem na kontaktoni në:
Balkan Tours  042250656
      edit