29 ott 2016

Published 14:17 by

Vjeshtë në Paris dhe Bruksel – 5 Ditë €449/Person

France

Dita e Parë, 26 Nëntor 2016. Udhëtimi me avion direkt Prishtinë – Paris. Nisja në orën 20.00. Mbrritja në Paris në 23.00. Transferimi për në Paris. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë, 27 Nëntor 2016. Mëngjesi në Hotel. Vizitë panoramike e Parisit. Vizitohen: Harku i Triumfit, Shëtitje në Avenynë e famshme të Champs Elysées, Place de la Conocorde, Assamble Nationale, Pallati Invalideve, Varri Napoleonit, Kopshti Tyilerive, Muzeu i Luvrit.

Dita e Tretë, 28 Nëntor 2016. Mëngjesi në Hotel. Vizitë në: Panteoni, Kopshtet e Luxemburgut, Katedralja Notre Dame, Sheshi Bastille, Opera, Tour Eiffel, Kisha St.Germain De Pres.

Dita e Katërt, 29 Nëntor 2016. Mëngjesi në Hotel. Transferimi për në Bruksel. Mbrritja në Bruksel. Sistemimi në Hotel Pasdite, vizitë me guidë ne Monumentet Kryesore të qytetit.

Dita e Pestë, 30 Nëntor 2016. Transferimi për në Aeroportin e Parisit. Fluturimi direkt Paris – Prishtinë. Nisja  në orën 07.00. Mbrritja në Prishtinë në orën 10.00.
Me Shume Detaje: Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe 449 Euro.
Në pagesë përfshihen:

1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
3. Akomodim në hotel.
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. 6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 56 x 45 x 25cm. (Kujdes – Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).
Në pagesë nuk janë përfshirë:

1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.
3. Lundrimi me Anije.

Për me shumë informacion 
shkruani një email në adresen udhetime.eu@gmail.com 
me emer/mbiemer/numer telefoni dhe nje operator ju telefonin.
      edit