21 ott 2016

Published 22:37 by

TORINO👉biletë vajtje - ardhje 👉Nëntor \ Vetëm 81 euro \ Me çantë dore 10

Torino Ă«shtĂ« njĂ« qytet italian me 907.804 banorĂ« (2011), kryeqendĂ«r e ProvincĂ«s sĂ« Torinos dhe e rajonit Piemonte. Qyteti mbulon njĂ« sipĂ«rfaqe prej 130,34 kilometra katrorĂ«, zona urbane e cila pĂ«rfshin qytetet pranĂ« kryeqendrĂ«s shtrihet nĂ« 1127 km², duke krijuar kĂ«shtu njĂ« zonĂ« tĂ« vĂ«rtetĂ« metropolitane, prej 1.700.000 banorĂ«sh. Qyteti i katĂ«rt italian pĂ«r nga popullsia pas RomĂ«s, Milanos dhe Napolit, qyteti Ă«shtĂ« qendra e tretĂ« ekonomike e vendit dhe qyteti i tretĂ« mĂ« i madh i vendit pĂ«r nga sipĂ«rfaqja. Kryeqyteti i parĂ« i ItalisĂ« 1861-1865, Ă«shtĂ« qendra kryesore akademike, e kulturĂ«s, turizmit dhe shkencĂ«s nĂ« vend. Ă‹shtĂ« kryeqyteti i industrisĂ« italiane tĂ« makinave, dhe njĂ« qendĂ«r e rĂ«ndĂ«sishme botimesh, e telekomunikacionit, filmit, verĂ«s, ushqimit, projektimit dhe sportit.TORINO👉biletë vajtje - ardhje 👉Nëntor
Vetëm 81 euro
Me cantë dore 10 kg - Vendet e limituara

Na kontaktoni në:

Udhetime.eu 
"Mbajmë krahun e pasagjerit"
IT : +39 02 56 56 61 50
Al : +355 68 29 34 861
Mail : udhetime.eu@gmail.com
      edit