28 ott 2016

Published 20:21 by

Real Madrid - Borussia Dortmund \ perjetoni LIVE emocionet e Champions League

Real Madrid - Borussia Dortmund

Udhetimi 05 - 08 Dhjetor

Cmimi: 649 Euro Personi Ne cmim perfshihen:

1. Bileta e avionit (vajtje-ardhje)
2. Akomodimi ne hotel 4* per 3 nete
3. Bileta ndeshjes


Për me shumë informacion 
shkruani një email në adresen udhetime.eu@gmail.com 
dhe nje operator ju telefonin.
      edit