17 ott 2016

Published 20:47 by

PISA Italy \ Kaloni një fundjavë ndryshe - duke filluar nga 199 eur/person

Tëtë radhe mbathja për itali :)

Italia ka 20 rajone (të quajtura "regioni", njëjës: "regione"). Pesë nga këto rajone kanë statusin e një shkalle të autonomisë që u mundëson disa të drejta veprimi në legjislacion dhe çështje tjera specifike. Të gjitha rajonet, Valle d'Aosta, ndahen më tej në dy e më tepër njësi më të vogla të quajtura "provinca".Kaloni një fundjavë ndryshe - duke filluar nga 199 eur/person
Të përfshira:
Bileta e avionit vajtje - ardhje
Akomodimi në hotel me 4 yje me mëngjes për 2 netë
Siguracion shëndeti në udhëtim


Përfitoni ofertën me rezervime të hershme!Globus Travel
Cel: +355672089333 
      edit