16 ott 2016

Published 21:33 by

Ndalohet Samsung Galaxy Note 7 në avion

Në rekomandimet e nxjerra nga EASA Autoriteti i aviacionit europian dhe autoritet amerikane FAA për rreziqet e zjarrit shkaktuar nga Samsung Galaxy Note 7 raportuar nga prodhuesi, Alitalia dhe shume shoqeri ajrore ftojnë pasagjerët të mos marrin me vete në avion Note 7 ose nëse dikush e merr me vetet duhet ta mbaje fikur dhe nuk duhet të karikoje baterine gjate fluturimit.P.s. \ unë shpësh herë gjatë fluturimit i ka kam ndihmuar ta fiknin telefonin shumë shtetas shqiptarë që nuk dinin as ta fiknin telefonin e tyre :(

#PaketaTuristike
      edit