7 ott 2016

Published 09:16 by

MALTA vetëm 449 euro/person \ nisja me 25 nentor 2016

Paketa qe po publikojme sot vjen nga Globus Travel. Keni kohë të organizoheni deri  në nëntor për të marr 5 ditë të lira.

MALTA , një arkipelag i vogël që mbart mrekulli të tempujve prehistorik , guva të fshehura, botë të pasur nënujore dhe një histori me intensitet për tu admiruar!25 - 30 Nëntor \  vetëm 449 eur/person

përfshihet:

Bileta avioni vajtje - ardhje

Akomodim në hotel me 4 yje, me mëngjes

Globus Travel

Cel: 0672089333
      edit