22 ott 2016

Published 16:07 by

ISRAEL \ VETEM 589 eur/person \ Nisja 28Nëntor , 4netë/5ditë

Përfitoni ofertën me rezervime të hershme! -VETEM 589 eur/person
ISRAEL - Grup i konfirmuar
Nisja 28Nëntor , 4netë/5ditëPërfshihen:
Udhëtimi me avion me nisje nga Tirana
Akomodimi në hotel, në Tel Aviv
Shetitje me guidë profesionale dhe shoqërues nga Tirana, në Tel Aviv dhe Jerusalem


Na kontaktoni në:
Cel: 0672089333

Globus Travel
      edit