21 ott 2016

Published 22:52 by

Festat e Nentorit ne Prage 25-29 Nentor \ 229€ (Darkat e perfshira)

Pushimet Marrin kuptim ne Prage !  Festat e Nentorit ne Prage 25-29 Nentor
5 dite €229 (Darkat e perfshira)
Shenim 10 % Zbritje Per Rezervime 2 Jave Para Nisjes !
-Prage - Karlovy Vari - Vjene - Zagreb - Grac - LinzTe perfshira ne cmim :
1.Akomodimi ne hotel me 3* dhe 4*.
2.Darkat ne Zagreb
3.Mengjeset per te gjitha ditet
4.Transporti me autobus komod
5.Shetitjet sipas programit me autobus .
6.Guide Shqipetare gjate gjithe udhetimit.

Programi
►Dita e pare 25 Nentor : TIRANE -BUDVA-NEUM-ZAGREB .Nisja nga Tirana ne oren 03:00 te mengjesit .Kalimi nga dogana e Muriqanit.Gjate udhetimit ndalesa per pushim dhe vizite panoramike e qytetit te Budves & Neumit .Kafe dhe dreke (e lire) Mberritja ne Zagreb dhe akomodimi ne hotel.
►Dita e dyte 26 Nentor : ZAGREB – LINZ(AUSTRI)-PRAGE .Mengjesi ne hotel dhe nje vizite e shkurter shoqeruar nga guida ne Zagreb . Nisja per Prage . Gjate udhetimit ndalese ne Linz ( vizite ) Mberritja ne Prage .Akomodimi ne hotel me 4 yje .
►Dita e trete 27 Nentor :PRAGE – KARLOVY VARY. Mengjesi ne hotel. Vizite e shoqeruar me guide ne qytetin e vjeter , Prage ( Ura e Karlit , Kulla e Barutit , sheshet e famshme ,Ora Astronomike .Kalaja me Katedralen e famshme dhe ritet e oborrit Presidencial ,ndertimet e stileve te ndryshme ,lagja e Hebrenjeve me veçantite e saj Pas dite vizite ne Karlovy Vary. Kthimi ne hotel .Mbremje e lire .
►Dita e katert 28 Nentor: PRAGE – VJENE – GRAC – ZAGREB Mengjesi ne hotel .Nisja drejt Zagrebit .Gjate udhetimit ndalese ne ,Vjene ( vizite e Pallatit Mbreteror ,dhe qendres se qytetit ) Nisja dhe mberritja ne Zagreb .Akomodimi ne hotelin e prenotuar.
►Dita e Peste 29 Nentor: ZAGREB-SPLIT – TIRANE . Mengjesi ne hotel dhe nisja drejt Tirane . Gjate udhetimit ndalese ne Split , .Mberritja ne Tirane ne darke .
--------------------------------
#SHENIM
►Vendet ne autobus zihen sipas biletes . Ato percaktohen ne saj te kohes qe ju beni rezervimin prane zyrave tona .
►Nese krevati nuk do te jete dopjo , do te jene dy krevat teke te bashkuar .
►Per rezervim, mund te paguani 30% te shumes tani, ndersa pagesen e plote deri 5 dite para nisjes.
►Pagesa e bere eshte e pakthyeshme.
Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia per arsye te ndryshme sic jane mungese dokumentacioni, espuls, etj.


Kontakt

Per Rezervime: +355 66 40000 16
      edit