3 ott 2016

Published 15:18 by

Amsterdam nga data 27 deri me 30 Nentor 499€

27Nentor
Nisja nga Tirana ora 15.00. Mberritja ne Amsterdam ora 20.00. Transferta dhe akomodimi ne hotel.

28Nentor
Mengjesi ne hotel. Dite e plote vizita ne Amsterdam me guide vendase.Gjate ketij turi do te kemi mundesi te vizitojme Sheshin dhe Pallatin Dam, Shtepia e Rembrandit, Kishat e Jugut dhe Perendimit, tregun e luleve, Kalverstraat dhe Rokin , Lagjen me Drita te Kuqe, Kopshtet e Qytetit te Vjeter, ndertesa te arkitektures se shekullit 17dhe 18, Muzeun Historik, Manastiret dhe kishat e fshehura, Muzeumin e Anne Frank , Shtepia e Descartes. Gjate turit do te bejme nje pushim si kohe e lire per dreken.
29Nentor
Mengjesi ne hotel.Opsionale dite e plote (9-12ore) guide per te vizituar Rotterdam (qyteti i dyte per nga madhesia ne Hollande) Aalmeers , ankandin boteror dhe te famshem te luleve, qytetin e institucioneve qeveritare Hagen, qytetin ne miniature Madurodam. Rruges per ne kthim ndalesa jone e fundit do te jete ne restortin e famshem te Detit te Veriut Scheveningen (ekstra 55Eur).

30Nentor
Mengjesi ne hotel.Dite e lire per vizita opsionale sipas shijeve personale ne muzeumet e llojeve nga me te larmishmet per nga tematika apo shetitje me kruizer per te shijuar vepra te arkitektures moderne per te cilen Amsterdami eshte i famshem ne mbare boten. Vizita ne zonen e Portit Lindor ku perfshihen ndertesa e Muzikes se Re dhe Terminali i Pasagjereve dhe zonen IJ – gji ne Detin e Veriut me nje panorame te mrekullueshme relaksuese . Transferta per ne aeroport ora 21.20 kthimi per ne Tirane.

Ne cmimi perfshihen:

-Udhetimi me avion

-Akomodimi ne hotel me 4yje  me mengjes perfshire

-Guide me shoqerues diten e dyte

-Siguracioni i jetes ne udhetim

Globus Travel
Cel: 0672089333
      edit