11 gen 2020

Published 18:59 by with 0 comment

Amsterdam, 14 Mars, 8 Ditë, €399

Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe përfshin:

Udhëtimi vajtje – ardhje dhe shëtitjet me Autobus Tiranë – Ljubljanë – Mynih – Amsterdam – Pragë – Budapest – Beograd – Tiranë.
Akomodim në hotel me 3 dhe 4 yje,
Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit,
Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

Kalemi Travel

      edit

0 commenti:

Posta un commento