28 dic 2019

Published 15:15 by with 0 comment

Romë / ☃️ Festo Vitin e Ri me grup të organizuar.

Le të përfundojë kjo dekadë në qytetin historik të Romës
 Festo Vitin e Ri me grup të organizuar.

31 Dhjetor - 03 Janar 459 eur personi
Përfshihen:
▪️Fluturimi direkt nga Tirana, bagazhe dore
▪️Akomodim në hotel me 4 yje
▪️Mëngjeset për ditët e qëndrimit
▪️Guida profesionale
▪️Siguracioni i shëndetit në udhëtim
-------------------------------------------------⁣⁣
Për informacion dhe rezervime na kontaktoni:⁣⁣
Globus Travel 
      edit

0 commenti:

Posta un commento