1 ott 2019

Published 08:59 by with 0 comment

Toskane \ Çmimi: 499 Euro per person

Firence dhe Pisa 18-20 Tetor 2019

18/10/2019   

Nisja ne oren 07:30 me avion per ne Firence. Vizite e qendres historike te Firences : Duomo, Piazza  de la Signoria, Ponte Vecchio, Akomodimi ne Firenze.

19/10/2019    

Nisja per ne Siena. Vizite qytetit te Sienes : sheshi il Campo, kulla Mangia, Duomo etj. Vizite e fshatit San Gimignano me kullat e tij te famshme. Pas dite vizite e nje kantine vere ne zonen e Toskanes. Mbremja ne Firenze. Akomodimi ne Firenze.

20/10/2019    

Nisja per ne Pisa. Gjate rruges do te vizitohet qyteti i Lucas : Qyteti i vjeter brenda mureve te vjeter mesjetar ; sheshi i amfiteatrit, katedralja San Martin etj. Me pas vazhdojme drejt Pises. Vizite e sheshit te mrekullive :  katedralja dhe kulla e perkulur. Marrja e avionit (ora 19:40) per t’u kthyer ne Tirane.  

Cmimi: 499 Euro per person


Ne cmim perfshihen:
Udhetimi me avion dhe autobus komod, shetitjet dhe vizitat ne te gjitha qytetet,
Fjetja dhe mengjesi ne hotel. Guida ne shqip gjate te gjithe udhetimit.
Siguracioni shendetesor nuk eshte i perfshire ne cmim,por eshte i rekomanduar te behet para udhetimit.

“VitrinaFranceze”sh.p.k.
      edit

0 commenti:

Posta un commento