28 set 2019

Published 18:15 by with 0 comment

Vjenë – Budapest – Beograd, 2 Tetor, 5 dite, €199

Vjenë – Budapest – Beograd, 2 Tetor, 5 dite, €199
Në pagesë përfshihen:


Fluturimi vajtje -ardhje me avion.
Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
Akomodim në hotel.
Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 40 x 30 x 20 cm.
Kujdes – Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra.
Kontakt: Kalemi Travel
      edit

0 commenti:

Posta un commento