24 ago 2019

Published 07:36 by with 0 comment

Cappadocia dhe Antalya, 20 Shtator, 7 Ditë €479

Dita e Parë. Takimi në aeroportin e Rinasit. Fluturimi direkt me charter për në Antalya. Nisja në orën 04.30. Mbrritja në orën 07.00. Transferimi dhe Sistemimi në hotel në zonën e Antalyas. All Inclusive në Hotel.
Dita e Dytë. Vizitë me Shoqërues në qytetin e Antalyas. Mundësi për blerje në dyqanet e qytetit dhe vizitë në Shelale një nga ujvarat e famshme të Turqisë. All Inclusive në Hotel.

Dita e Tretë. Të lirë për Plazh. All Inclusive në Hotel.
Dita e Katërt. Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Cappadocia. Gjatë rrugës pushime të shkurtra. Fjetje dhe Darkë në hotel.
Dita e Pestë. Mëngjezi në Hotel. Paradite, nisja për të vizituar Muzeumin e Hapur të Goremes, me 5 Kishat Bizantine. Vazhdon vizita në Shkëmbinjte e Uchisar. Drekë e lirë. Pasdite vizitë në Avanos, qytezë në anë të Lumit të Kuq, më i gjati në Turqi, Passabag, Devrent Deresi dhe Urgup. Fjetje dhe Darkë në hotel.
Dita e Gjashtë: Mëngjesi në Hotel. Paradite, vizitë e Qytetit Nëntokësor të Kaymakli. Pasdite të lirë. Fjetje dhe Darkë në hotel.
Dita e Shtatë: Transfertë me autobus për në Aeroport. Fluturimi për në Tiranë. Nisja nga Kayseri në 05.55. Mbërritja në aeroportin e Rinasit në 15.35.
Nisje 20 Shtator
Me Shume Detaje: Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe 479 Euro
Në pagesë përfshihen:
1. Fluturimi Tiranë – Antalya dhe Kayseri – Tiranë.
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
3. Akomodimi ne Hotel 5* All Inclusive në Antalya, dhe Hotel 5* me Mëngjes dhe Darkë në Cappadocia.
4. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume
Kalemi Travel & Tours
      edit

0 commenti:

Posta un commento