28 gen 2019

Published 18:07 by with 1 comment

Udhëtim në Dubai, 5 Ditë. / Emiratet Arabe! Nisja më 7 Mars. € 599/pp

Udhëtim në Dubai, 5 Ditë
Emiratet Arabe!  Nisja më 7 Mars. € 599/pp
Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe përfshin:
• Transferimi Vajtje Ardhje me autobus nga Tirana në Aeroportin e Shkupit.
• Bileta e Avionit Vajtje – Ardhje.
• Transfertat nga Aeroporti në Hotel dhe anasjelltas
• Akomodimi në Hotel në Dubai.
• Mëngjezet në Hotel.
• Shëtitjet me Autobus sipas Programit.
• Shoqërues në shqip gjatë gjithë udhëtimit.
• Guida vendase në disa Shëtitje.
Shënim: Në cmim nuk përfshihet tarifa e vizës së hyrjes në Dubai prej 79 Euro dhe të gjitha shërbimet
Opsionale.
1. Shtesë për Vizë Hyrje - €79
2. Xhiro me Anije Catamaran në Dubai Marina me transfertë - €37
3. Ngjitje në Ndërtesën më të lartë Burj Khalifa me transfertë- €52
4. Biletë hyrje tek Dubai Frame me transfertë - €47
5. Shëtitje dhe Darkë Safari në Shkretëtirë me transfertë- €47
*Shënim: Nuk lejohet hyrja në xhami për Femrat që nuk plotësojnë kushtet për një veshje të përshtatme si mëposhtë:
1. Krahët dhe Këmbët e mbuluar me copë jo-transparente. 2. Mbulimi i Flokëve me një shami jo-transparente.


Bora Travel & Tours / +355692040020 
      edit

1 commento: