24 gen 2019

Published 18:41 by with 0 comment

MARRAKECH, CASABLANCA, RABAT, MEKNES dhe FES 18-23 Shkurt 2019

18/02/2019

Nisja me avion nga Tirana me transit ne Milano. Mbrritja në Marrakesh në orën 18.45. Tour panoramik i qendres se qytetit dhe akomodimi në hotel me 4 yje.

19/02/2019

Vizitë e qendres se vjeter te Marrakech-it: sheshi Jemaa El Fna, xhamia Koutoubia, Medina e vjeter me tregjet e saj me shume gjalleri etj. Akomodimi ne hotel me 4 yje.

20/02/2019

Nisja per në Casablanca (2 ore 30 min). Do te vizitohet xhamia Hasani II, me pas nje shetitje e vogel ne shetitoren buze detit, si dhe sheshin Muhamedi V. Pasdite do te nisemi per ne Rabat (1 ore), kryeqyteti i vendit. Vizite e minares Hasan, Vizite e mausoleut te Muhamedit V, si dhe e pallatit mbreteror. Mbremja e lire. Akomodimi ne hotel me 4 yje.

21/02/2019

Nisja me autobus per ne drejtim te Fes. Gjate rruges do te vizitojme qendren e qytetit Meknes: sheshi Lalla Aouda. Pasdite do te vizitojme qytetin Fes. Do te ndalojme ne kullen veriore per nje pamje panoramike te qytetit. Me pas do te vizitojme Medinen e vjeter. Mbremjen do te kalojme ne qender te qytetit. Akomodimi ne hotel me 4 yje.

22/02/2019

Vazhdim i vizitave ne Fes : Medresja Atarine, pazari i vjeter etr. Ne oren 13.00 do te nisemi drejt aeroportit per te marre avionin ne oren 16.00 per t’u kthyer ne Bergamo. Mbrritja eshte ne oren 19.00. Do te akomodohemi ne hotel prane aeroportit.

23/02/2019

Pas marrjes se mengjesit, shopping ne qendren commerciale Orio, prane aeroportit duke pritur nisjen e avionit (14.15) per ne Tirane.

 

Cmimi: 899 Euro per person


Ne cmimperfshihen:
Udhetimi me avion dhe autobus komod, shetitjet dhe vizitat ne te gjitha qytetet,
Fjetja dhe mengjesi ne hotel. Guida ne shqip gjate te gjithe udhetimit.
Siguracionishendetesordheasistencagjate te gjitheudhetimit.

“VitrinaFranceze”sh.p.k.       
      edit

0 commenti:

Posta un commento