29 mag 2018

Published 17:23 by with 0 comment

Krociere Italy, Balearic Islands, Spain 1 - 8 Korrik , Cmimi : 559 euro personi

Krociere 
Italy, Balearic Islands, Spain
1 - 8 Korrik , Cmimi : 559 euro personi
Programi : 
Savona (Italy)
Olbia-Emerald Coast (Italy)
Ciutadella de Menorca
Ibiza (Spain)
Ibiza (Spain)
Palma De Mallorca (Spain)
Tarragona (Spain)
Tarragona (Spain)
Savona (Italy)
Çmimi përfshin:
🌟Sistemim ne Kabinë të brendshme.
🌟Taksat portuale
Trajtim me pension të plotë (pije jo alkolike, ujë, çaj, kafe, lëng frutash në dispenser)
🌟Stafi i caktuar për tryezën tuaj në restorant për darkë, me kamarier dhe ndihmës-kamarier të gatshëm për të shërbyer.
🌟Departamenti i "shërbimit ndaj klientit " është i hapur 24/24 dhe zyra e ekskursioneve është në dispozicionin tuaj për informacion në lidhje me vizitat në terren.
🌟Sallone, teatër, disko, bibliotekë.
🌟Pishina,palestra,
Turne, karaoke, klasa vallëzimi dhe mësimet e palestër.
🌟Mbrëmje e muzikë live, shfaqje teatrale, partitë temë, vallëzim në salla dhe në disko.
Çmimi nuk përfshin:
Taksa e shërbimit, €9 për person/dita.
Udhëtimin për në Savona

Bora Travel & Tours / +355 69 20 400 20
      edit

0 commenti:

Posta un commento