19 mag 2018

Published 22:30 by with 0 comment

Ja cilat janë dhomat më romantike të hoteleve në botë, përfekte për pushime romantike

Për të pasur një pushim romantik dhe përfekt egzistojnë disa vende në të cilat shumë çifte mund të kalojnë pushimet e tyre me plot romancë e dashuri.

Sipas gazetës prestigjioze “Mirror” ato janë:
  1. Soneva Javi, the Maldives
  2. Nihi Sumba Island, Sumba, Indonesia
  3. Palazzo Margherita, Basilicata, Italy
  4. Lion Sands Game Reserve, South Africa
  5. The Franklin, London, UK
  6. Spicers Sangoma Retreat, Blue Mountains, Australia
  7. Il Sereno, Lake Como, Italy
  8. La Réserve Hotel & Spa, Paris, France
  9. Be Tulum, Riviera Maya, Mexico
  10. Cap Rocat, Mallorca, Spain
      edit

0 commenti:

Posta un commento