18 apr 2018

Published 15:40 by with 0 comment

Udhetim 8 ditor 28 Prill - 5 Maj : 399 euro/pp

Udhetim 8 ditor 28 Prill - 5 Maj : 399 euro/pp
Vizitohet:Parisi,Milano,Mynih,Venecia,Zvicra 


Perfshihet:

🌸Udhetimi me autobus komod.
🌼Akomodim në hotele 3* dhe 4*.
🌸Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
🌼Shëtitjet me autobus sipas programit.
🌸Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.


Matias Travel &Tours / +355 683333887 
      edit

0 commenti:

Posta un commento