20 apr 2018

Published 17:01 by with 0 comment

Kroçiere në Athinë, Nisje më 3 Maj, 5 Ditë €339/pp

Kroçiere në Athinë, Nisje më 3 Maj, 5 Ditë €339/pp
Santorini, Mykonos, Patmos, Kretë dhe Kushadasi
Ultra All Inclusive.Ndalesa në: Santorini, Mykonos, Patmos, Kretë dhe Kushadasi.

Çmimi përfshin: Udhëtimi vajtje - ardhje me autobus, Udhëtimi dhe Akomodimi në Kroçieren Celestyal në Ultra All Inclusive për 3 netë, Shfaqje, Karaoke, Hyrja në Disko, Pishinë, Sauna dhe aktivitete të ndryshme në Kroçiere, Ekskursion dhe Vizitë në Efes, Taksat Portuale dhe Bakshishet dhe Shoqërues shqiptar gjatë gjithë udhëtimit.


Bora Travel & Tours /+355 69 20 400 20 
      edit

0 commenti:

Posta un commento