12 mar 2018

Published 18:03 by with 0 comment

Stamboll, nisja me 23 mars, 289 eur/pp

Një nga atraksionet më të mëdha në Stamboll është Xhamia blu me gjashtë minare. Nisemi ne 23 Mars për udhëtimin në grup drejt Stambollit

Nisja 23 mars me 289 eur/pp
Të përfshira:
Udhëtimi me avion Tiranë StambollTiranë
Hotel me 4⭐️
Mëngjesi dhe Darka e përfshirë
Siguracioni i shëndetit në udhëtim
Shoqërues dhe Guidë gjatë udhëtimit


Për informacion & rezervime kontaktoni Globus Travel

      edit

0 commenti:

Posta un commento