8 mar 2018

Published 17:07 by with 0 comment

Sarajeve & Medjugore, Nisja : 9 Mars 3 Dite vetem 89 €/pp

Sarajeve & Medjugore
Nisja : 9 Mars 3 Dite vetem 89 €/pp


Perfshihet:
- Transporti me Autobus Komod
- Akomodimi ne Hotel me 4*
- Mengjesi dhe Darka ne Hotel
- Perdorimi i pishinave
- Shoqerues Shqiptar

Kontakt:Matias & Travel / +355 68 33 33 887
      edit

0 commenti:

Posta un commento