14 mar 2018

Published 18:03 by with 0 comment

Santorini / Greqi, Nisja 30 maj, 5 ditë, 499eur/pp

Santorini / Greqi 
Nisja 30 maj, 5 ditë, 499eur/pp

E keni parasysh atë pamjen mbresëlënëse🌊, shtëpizat e bardha🏘 dhe perëndimet buzë pishinës...🌅
Aty do ju dërgojmë! 👉Të përfshira në çmim:

1⃣Biletat vajtje-ardhje nga Tirana
2⃣Akomodimi ne Impressive One 4* (fabulous)
3⃣Mëngjeset për çdo ditë qëndrimi

Bora Travel & Tours / +355 69 20 400 20
      edit

0 commenti:

Posta un commento