24 gen 2019

Published 17:58 by with 0 comment

Leja e kalimit qe leshohet nga Konsullata mundeson levizjen e qytetareve shqiptare nga shteti Italian drejt shtetit Shqiptar.

Shpesh here shtetasve  shqiptare qe jetojne ne itali dhe qe kane zgjedhur te kalojne pushimet ne Shqiperi u pelqen te kalojne nga Kroacia dhe te shijojne disa dite e nete ne rivieren kroate...

Problemi lind per ata qe jane me leje kalimi, ata qe kane femijet e sapolindur dhe qe nuk i kane pajisur akoma me pasaporte nuk mund te kalojne nga Kroacia pasi LEJA E KALIMIT eshte e vlefshme vetem per udhetimet direkt Itali-Shqiperi

Mos u çuditni nese dikush thote qe ka kaluar me leje kalimi nga Kroacia...ca kane kaluar dhe shume i kane kthyer mbrapsht - RREGULLI ESHTE QE LEJA E KALIMIT E MARRË NE ITALI NUK ESHTE E VLEFSHME NE KROACI, BOSNJE, MALI I ZI ETJ....

PUSHIME TE MBARA

per informacione mbi dokumentat konsullore dhe aplikime on-line 
ju keshillojme te kontaktoni +39 348 02 90 116
      edit

0 commenti:

Posta un commento